Hallo ik wil eens zelf bami maken maar hoe krijg ik mij Mie nou zo dat het niet plakt.
Graag een goeie suggestie
bvd Frank
Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.
Naar overzicht van alle forumsBij het koken , Gas niet te hoog. Al het eenmaal kookt dan kookt het. 100 gr is 100 gr. Af en toe roeren, zodat het niet aan de bodem blijft plakken. 8 min. afgieten in een vergiet, Afspoelen met gewoon koud water. Daarna terug in de pan of beter is de wok en een klontje boter of olijf erdoor roeren . Dat het wat vettig is. Daarna je groente freuten of tegelijkertijd, Ham of meestal varkens vlees in brokjes laten sudderen ook in een klontje boter of olijf olie. De rest allemaal door elkaar hutselen. Na smaak sambal of iets anders toevoegen maar dat moet je aan de eter zelf overlaten. 20 min. en klaar is kees.
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?